Middagstips!
Häromdagen svängde jag ihop mitt livs andra lasagne. Jag följde inte något recept utan blandade lite av olika. En köttfärssås med bacon och philadelphia, squash och purjolök, varvat med vanliga lasagne-plattor. Det som var lite speciellt var att jag använde keso istället för bechamel-sås, supergott blev det!
När jag bodde hemma o mamma lagade maten gjorde hon alltid lasagne efter nåt viktväktar-recept och då va det keso i den ist för bechamel-sås. tror aldrig ens jag smakat det!! :O
på den tiden visste jag knappt va keso va, hehe!
Låter gott! Lasagne är en storfavorit för mig, jag har nog gjort ungefär 100 stycken:D Man kan också byta ut bechamelsåsen mot creme fraiche + finriven parmesan, det blir en annan syrlighet men mycket krämigt och gott! FAst om man tar creme fraiche på det allra översta lagret behöver man täcka ytan också, med extra ost, annars blir det bränt i ugnen!