Ibland glömmer jag..

.. varför jag inte äter pasta och bröd längre. Tänker att "Det kan ju inte göra någon skillnad om jag äter lite pasta idag?". Och på många sätt är det ju så, jag blir inte tjock av en portion pasta. Men. Jag mår så fruktansvärt dåligt efteråt. Igår åt jag tonfiskröra med Kungsörnens Prima penne till middag, och någon timme senare känner jag hur det börjar knipa i magen. Magen blev helt gasfylld och svällde upp som en ballong, jag såg seriöst ut att vara gravid i femte månaden. Efter en stund blev det jobbigt att andas då alla andra organ blev pressade uppåt mot bröstet. Jag ville dö. På riktigt, det var bland det jobbigaste jag varit med om! Så nu ska jag komma ihåg, att pasta och bröd endast får ätas i minimala mängder åt gången. Det är inte värt att må dåligt för en limpmackas skull! :)


Kommentarer
jennie

Usch jaa...know the feelin. Nu va det lääääääänge sen jag åt nån pasta (typ över ett år måste det va?!!) och jag kan tycka att det LÅTER så jättegott för jag kunde ju äta det när jag va yngre, men nu - nähä nej, min mage säger stopp och jag skulle få ligga med magkramper, uppblåst mage och illamående hela natten! :( Men det e inte bara med pasta som den reagerar så numera utan med allt med gluten och mjöl och socker m.m. tricket är ju att låta bli, även EN gång ibland...(iaf för min del) Ha en fin dag! KRAM



Blogg: http://www.misshart.blogspot.com
2012-05-15 @ 15:07:47
carrow

Låter ju mysko att det ska vara pastan, är du säker på att det inte va tonfisken? :/ ..



Blogg: http://livingmystory,blogg.se
2012-05-15 @ 20:02:25
jennie

svar:

Va?!! Neej, finns det?! Har bara sett de röda och blåa!! De smakar ju..ingenting/gummi?! o_O

Och jag som äter edamerost som "snack" hemma annars jue!



Blogg: http://www.misshart.blogspot.com
2012-05-15 @ 21:26:05
Theresé

Sv. Ja eftersom Emil mådde bra så tror jag inte att det var något som var dåligt, utan att min mage helt enkelt har vant sig av med gluten och det var därför jag reagerade. Och jag åt tonfisken utan pasta till lunch idag och det var inga problem :)



Blogg: http://justmakethechange.blogg.se/
2012-05-15 @ 21:26:50
Emma - Hårdträning & Cupcakes

Det där känner jag igen, brukar själv "glömma bort" varför jag valt att inte äta vissa saker.. :/



Blogg: http://emmastaaf.blogg.se/
2012-05-16 @ 22:26:04




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback