PEPP
Kommentarer
Kajsa

Hej!

Hur finner man peppet att vara as nyttig i 3 v ?

Åker utomlands då och vill bli lite mer fit :)

Hur ska man äta och träna tycker du??

Kram2012-06-10 @ 16:39:54
Theresé

Hej Kajsa!Nu vet jag ju inte hur dina förutsättningar är, eller hur du kör nu men här är iallafall lite tips!1. Se till att alltid ha med dig ett nyttigt mellanmål i väskan. Ett kokt ägg, en banan eller något annat som inte behöver vara kylt är bra. Då kan du fylla på med något bra när du blir hungrig/sugen istället för att falla för ett sämre alternativ.2. Skriv matdagbok!

Jag vill iallfall inte äta 4 glassar eller en hel marabou-kaka om jag måste skriva ner det! När du har skrivit ett par dagar kan du börja reflektera över det som står där. Äter du bara när du är hungrig? Eller för att du är sugen? För att någon annan sagt det? Var du uttråkad? Eller äter du bara av vana? Våga vara hungrig, förbränningen stannar inte av förrän du har fastat i 60 timmar - och innan dess har du garanterat ätit något :)3. Träna tungt!

Lägg till styrketräning i dina pass. Du kan träna kortare & effektivare pass med tyngre vikter. Testa dig fram till hur mycket du pallar, men va inte rädd för att lassa på tungt, muskler förbränner mer - även under vila.Sista rådet är lite mer mentalt - sänk inte dig själv om du någon dag äter onyttigt eller missar en träning. Se till att göra aktiva val varje dag - och står för valen du gör! Det är ju liksom ingen idé att äta en glass om du ska må dåligt över den sen :)Hoppas du kan bli lite peppade nu, jag vet att du kan klara det om du vill ! :)Kram!Blogg: http://justmakethechange.blogg.se/
2012-06-10 @ 17:48:14
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback